Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156SW ts 1,8ц или 2,0 jts купувам и се чудя кой е по-добър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 156SW ts 1,8ц или 2,0 jts купувам и се чудя кой е по-добър

Ами накратко - ударих старата 145 limited, роди се още едно дете и реших - по-голяма кола си требе. А АУДИ, а БМВ, а СААБ, ма нищо не ми хваща окото, след като сам имал алфа сам заразен май, завинаги, жена ми и тя. та се спрях на 156 SW (159 mi e skapa), 12.2005, само дет е TS, не JTS, та това малко ме кара да се замислям. Иначе сам си доволен от старата с 1,4 С (е-скачаха оборотите на празен ход, ама иначе си беше ок).
    Ако някой има наблюдения и желание за даване на съвет - мерси предварително.

0пс TS или JTS

sorry

Comment

Първоначално публикувано от mom4il Покажи съобщение
      Ами накратко - ударих старата 145 limited, роди се още едно дете и реших - по-голяма кола си требе. А АУДИ, а БМВ, а СААБ, ма нищо не ми хваща окото, след като сам имал алфа сам заразен май, завинаги, жена ми и тя. та се спрях на 156 SW (159 mi e skapa), 12.2005, само дет е TS, не JTS, та това малко ме кара да се замислям. Иначе сам си доволен от старата с 1,4 С (е-скачаха оборотите на празен ход, ама иначе си беше ок).
      Ако някой има наблюдения и желание за даване на съвет - мерси предварително.
      Най-добре е да се опиташ спокойно да прочетеш темите за плюсовете и минусите на бензина и дизела, за да може сам да си изградиш някакво мнение, което след мнението на колегите би могло да коригираш.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Най-добре е да се опиташ спокойно да прочетеш темите за плюсовете и минусите на бензина и дизела, за да може сам да си изградиш някакво мнение, което след мнението на колегите би могло да коригираш.
        JTS не беше ли бензинов двигател ?
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
          JTS не беше ли бензинов двигател ?
          Така е но знам, че ще се стигне до това което написах.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Дам прав си ... Ако питаш мен бензин .... повече се прави за сметка на евтинкото дизела по малко за сметка на цифрите там ....
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin
            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

2.0 JTS е СвинСпарк с директно впръскване на Бош.

Тоест - освен всички бъгове на СвинСпарка имаш и още два пъти повече бъгове от директното впръскване - все едно бензинов двигател с комън-рейл.

И е почти невъзможно да се сложи каквато и да било газова уредба - освен едни адски скъпи (по 5200 лева), които освен газ впръскват и 7% бензин през инжекторите, за да не блокират.

Заеби, вземи си един дизел
              Last edited by pinko; d.m.y г., 23:00.
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение

Тоест - освен всички бъгове на СвинСпарка имаш и още два пъти повече бъгове от директното впръскване - все едно бензинов двигател с комън-рейл.

И е почти невъзможно да се сложи каквато и да било газова уредба - освен едни адски скъпи (по 5200 лева), които освен газ впръскват и 7% бензин през инжекторите, за да не блокират.

Карал ли си някога на бензин не говорим за алфа просто бензин ...
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Ахахах е ти се изказа..., ако Пинко не е карал бензин, то никой в тоя форум не е карал...Все пак човека тества всичко ново де що излиза на пазара....( пише за АутоБилд, ако не се лъжа )
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

ехеее бензиновите мотори ги пратихте в историята чудя се как още не са почнали и във Ф-1 да карат само на
                    нафта
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                      Карал ли си някога на бензин не говорим за алфа просто бензин ...
                      Първата си бензинова Алфа купих през 1985 г. - една 1750 Берлина с 2 двойни хоризонтални карбуратора Weber 45DCOE.

След тва всевъзможни Алфи, Ланчи, Фиати -но само италиански и само бензинови.

Всъщност 166-цата беше първата ми дизелова Алфа и италианка въобще - и досега не мога да разбера що толкоз късно ми дойде акъла.

Повече не ща и да помириша бензин, особено па СвинСпарк.

Всъщност бих карал бензинова кола, но само ако е с 2-литров DOHC двигател Алфа с ВЕРИГА (сещате се за кво говоря) и хоризонтални карбуратори с тромпети, настроени на много богата смес - иначе не ща

А иначе ето една мъъъничка подборка от колите, които съм карал наскоро - от Дачия до Ролс-Ройс Фантом.

http://smg.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Testdrive/
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                        Дам прав си ... Ако питаш мен бензин .... повече се прави за сметка на евтинкото дизела по малко за сметка на цифрите там ....
                        Кои цифри при дизела колега.
                        FIAT Bravo 1.9 JTD

Comment

TS, TS !!!

Tanks

Comment

Tanks, Pinko

Merci...

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                              ......А иначе ето една мъъъничка подборка от колите, които съм карал наскоро - от Дачия до Ролс-Ройс Фантом.

http://smg.photobucket.com/albums/v145/IvanM/Testdrive/
                              Горкия, ненакарал се .

Между другото (сори че спамя), да си карал някоя от тия две хубавици и да имаш впечатления. Една от двете ще е следващата .

Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
                              Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

Working...
                              X